Shabby Peonies {W}

zaterdag 7 mei 2011

De tuin weer als nieuw!

Ik had een tijdje geleden al een berichtje geplaatst waarin ik alvast wat foto's liet zien waarin je al wat kon zien van onze tuin. Ik dacht later wel de andere foto's te kunnen plaatsen. Hoeveel later dat nu is geworden, had ik toen niet kunnen voorzien (zie mijn vorige post). Maar de tuin ziet er weer tip top uit na "de grote schoonmaak"!!! ZO ZAG HET ER DUS EERST UIT!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 DIT ZIJN DE FOTO'S VAN NA DE "GROTE SCHOONMAAK":DEZE TWEE KENDEN JULLIE AL HÈ? MOOI GESTAPELD!HEERLIJK FRIS EN OPGERUIMD... NOG EEN BEKENDE: "GEBUKT ONDER EEN STAPEL HYACINTHEN"...


MOOI ROOD!
LEKKER OPGEFRIST...LIEVE BLOEMETJES...
FRISSE TULPEN (NU HELAAS UITGEBLOEID)
OP DE ACHTERGROND EEN HEERLIJK BANKJE VOOR HET OCHTENDZONNETJE!

Zo, dat was het weer even voor nu. Misschien later weer wat nieuwe foto's van de achtertuin, want er is alweer het een en ander veranderd.... De tulpen zijn uitgebloeid en hebben plaats gemaakt voor andere bloeiers. Maar ik blijf dit jaar bij het kleurenschema : grijs, wit, rood, roze en groen. Alleen de tuinkussens kloppen hierdoor niet echt (die zijn rood met geel, grrrr, daarom staan ze niet op de foto). Ik zou eigenlijk wel nieuwe willen, maar ja, met twee jonge kinderen (4 en 7 jaar) vind ik dat nog zonde. Want ze knoeien heel wat af! Maar ja, lekker laten gaan dus met de oude tuinkussens.

Straks nog een wasje aan de droogmolen buiten en vanavond lekker met ons gezinnetje barbecuen... Het wordt HEET vandaag... Ik heb er zin in!

Voor degenen die de vorige post hebben gelezen: mijn broer is gisteren geopereerd aan zijn ribben. De operatie is goed gegaan, de artsen zijn (redelijk) tevreden over de stand ervan. Zijn ribben moeten nu "vanzelf" aan elkaar gaan groeien. Ze houden hem nog steeds in slaap.... Nog bedankt voor jullie lieve reacties!

Groetjes,
Wanda


8 opmerkingen:

 1. hoi,hoi,allereerst wil ik even reageren op je vorige post,jeetje wat een naar bericht van je broer,gelukkig dat de operatie geslaagd is en dat de artsen redelijk tevreden zijn,heel veel sterkte allemaal,sorry,wij zijn momenteel (laatste twee weken) ook niet zo heel erg actief op het internet en hadden je vorige post dan ook gemist,je tuin ziet er fantastisch uit,geweldig.lieve gr van ons en heel veel sterkte met je broer

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat de operatie goed is gegaan, en dat de artsen tevreden zijn. Wat heb je een prachtige tuin met mooie frisse tuinmeubels. Geniet van het mooie weer en een fijne moederdag.
  Sterkte met alles.

  groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn om te horen dat dit al gelukt is, nu afwachten Wanda en hopen dat het goed komt, tijd en rust is een goede heelmeester.
  Je tuin is heerlijk, probeer ervan te genieten deze dagen!!!
  Heel veel sterkte met alles ook voor je broer.

  Lieve groet,Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn om te horen dat de operatie goed is verlopen. Weten de artsen ook hoelang ze hem in slaap gaan houden? Raar idee, hé, je eigen broer hulpeloos in het ziekenhuis.
  Sterkte in ieder geval.
  Wat is je tuin lekker opgefrist he. Erg mooi, die tulpen in de rieten manden, ook al zijn ze uitgebloed; de foto's zijn goed gelukt :-)
  Ik wens je een heerlijke moederdag morgen, laat je lekker verwennen, liefs, Marjolijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geluukig,om te horen dat het de goede kant op gaat. heb je intussen je in de tuin mogen uitleven...hartsikke mooi geworden, fijn weekend, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je tuin ziet er weer heerlijk fris uit dus jullie kunnen lekker van de bbq genieten! Fijn om te horen dat de operatie van je broer geslaagd is. Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had je vorige post even gemist (ben inmiddels weer bijgelezen) wat heftig allemaal. Fijn dat de operatie is geslaagd, nu maar hopen op een voorspoedig herstel! Je tuin ziet er weer helemaal prachtig uit; dat wordt genieten met dit mooie weer.

  Groeten,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo..Wanda...nu zit ik even in jou tuin..en dat ziet er ook toppy uit, Jij houd ook van spulletjes in je tuin zo te zien,,,het ziet er erg gezellig uit, en ik zie zelfs een schilderij hangen...gaaf!!

  bedankt voor je gezellige opmerking,

  lieve groetjesss

  BeantwoordenVerwijderen